O NAMA

Image by Annie Spratt
2f79268480867c5c450e (1)_edited.jpg

Tijekom godina stekli smo povjerenje naših kupaca i otkupljivača tako da nam se svake godine proizvodnja presadnica povećava , a asortiman ponude se širi.

Naše presadnice možete pronaći u svim većim vrtnim centrima i poljapotekama, naše sušeno začinsko bilje možete pronaći većini dućana zdrave prehrane poput Špeceraja, Mrkvice...

UPOZNAJTE NAS

Mi smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Anto Jurić. Dugi niz godina bavimo se uzgojem presadnica povrća, začinskog i ljekovitog bilja. Svoj asortiman smo proširili i na sušeno začinsko bilje, čajeve i steviju. Naša obiteljska tradicija uzgoja presadnica povrća duga je više od 30 godina, kroz godine smo se usavršavali i pratili sve najnovije tehnologije uzgoja presadnica.

Unazad par godina upravljanje OPG-a Anto Jurić prepušta sinu Iliji, što se pokazalo kao odličan spoj

iskustva i inovativnosti.

1642797754977.jpg

Nalazimo se na adresi Kosnička ulica 47 u Velikoj Kosnici ( Velika Gorica), nadomak Domovinskog mosta, gdje se nalazi naš maloprodajni rasadnik. Ukupno imamo 3000 m2 plastenika i sezonski zapošljavamo i do 10 osoba uz stalno zaposlenog agronoma. Raspolažemo i sa dva teretna vozila, tako da vršimo i dostavu u slučaju većih količina presadnica.